Zitbank op maat

Wanneer u een stijlvol interieur wilt creëren zijn passende meubels onmisbaar. Goed ontworpen meubels vormen de basis van de uitstraling van uw interieur. Ze laten zien wat voor smaak u heeft. Door ons gevarieerde aanbod van verschillende soorten banken maken wij het u gemakkelijk om u te onderscheiden van anderen in de inrichting van uw woning. Bovendien kunnen wij voor u een zitbank op maat samenstellen.

Zitbank op maat

Door een juiste combinatie van stoffen en kleuren te maken, maakt u van elke hoek in uw huis een lust voor het oog. Onze bankstellen zijn een goede investering door de duurzaamheid en stevigheid. De stoffen van bankstellen zijn zeer verschillend. Dit heeft onder andere te maken met de vezels die in de garens zijn gebruikt en de manier waarop de stof geweven is. Hierdoor varieert de elasticiteit van de stoffen en kunnen ze meer of minder gaan plooien. Wij geven u hier graag een deskundig advies over. Bent u op zoek naar een uniek op maat gemaakte zitbank, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zitbank op maat van Mijn Eigen Stijl

Onze collectie is gevarieerd en wij staan garant voor zowel hoogwaardige als betaalbare kwaliteit. Wij komen onze klanten graag tegemoet en u bent bij ons dan ook verzekerd van vakmanschap. We letten op alle details en daarmee onderscheiden wij ons. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

  • Klantgericht
  • Betaalbare kwaliteit
  • Kennis en ervaring
  • Op maat gemaakt
  • Gevarieerde collectie

Meer weten? Neem contact met ons op »

Hoogwaardige kwaliteit

Onze zitbanken vormen met een modern design de juiste basis voor een interieur met een landelijke uitstraling. Met uw strakke zitbank op maat krijgt u helemaal het uiterlijk waar u van droomt. Onze zitmeubelen zijn speciaal voor ons met de hand vervaardigd in Europese topfabrieken. Door het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen wij een hoge kwaliteit. Wilt u deze mooie kwaliteit zelf ervaren? Neem dan eens contact met ons op om een afspraak te maken.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service