Poef voetenbank

Met een poef voetenbank haalt u een stijlvolle toevoeging aan uw bankstel in huis. Het wordt ook wel een hocker genoemd en u gebruikt het als voetenbankje of als een stijlvol tafeltje voor kranten en tijdschriften. Met een dienblad erop kan het tevens fungeren als mooi salontafeltje.

Poef voetenbank

Hockers zijn echte must-have items geworden voor in het interieur. Het is niet alleen zeer praktisch en veelzijdig inzetbaar, maar het geeft ook net die finishing touch aan uw interieur. Met de aanschaf van een mooie poef voetenbank doet u een grote stap in de richting van het perfecte interieur.

De functie van een poef voetenbank

Een poef wordt vaak gebruikt als voetenbank, maar kan net zo goed worden gebruikt als handig bijzettafeltje voor de krant of uw kop thee. Met een fraai dienblad en een vaas mooie bloemen erop is de hocker een echt decoratiestuk. En natuurlijk staat de functie van de hocker niet bij voorbaat vast: op maandag komt u misschien onverwacht met een mooi boeket thuis en doet de hocker dienst als tafel. Op vrijdag bent u moe van het werken en hebben uw voeten wel een voetenbankje verdiend. Het is maar net hoe het u uitkomt.

De mogelijkheden van een hocker

  • Bijzettafel
  • Salontafel
  • Voetenbankje

Een poef voetenbank is niet meer weg te denken uit het moderne interieur. De klassieke zitplekken zoals banken en fauteuils worden vervangen of aangevuld door geheel nieuwe vormen van zitmeubilair. Hoe leuk is het om een poef in te zetten als er extra bezoek is. Een hocker is een ideale oplossing, omdat afhankelijk van uw behoefte u hem kunt gebruiken als bijzettafel, salontafel of een plek om te zitten.

Meer weten? Neem contact met ons op ยป

Poef voetenbank op maat

Het handige aan deze type meubels is dat ze heel licht en dus mobiel zijn. U kunt ze daarom gemakkelijk verplaatsen. Denk aan een zomerse dag in uw tuin of op het balkon. Hoe heerlijk is het dan om op uw hocker weg te zakken onder het genot van een drankje. Onze hockers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wilt u uw poef voetenbank op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service