Oorfauteuil aanbieding

De oorfauteuil is misschien wel de oudste en het meest klassieke lid uit de fauteuil familie. Ondanks zijn leeftijd en achtergrond is deze oorfauteuil nog helemaal van deze tijd. Ze zijn in de klassieke vorm en eigentijdse vertalingen nog steeds een statig en sprankelend middelpunt van een woonkamer.

Oorfauteuil aanbieding

Het vervaardigen van een mooie oorfauteuil gaat gepaard met een knap stukje ambachtelijk stoffeerwerk. De ronde vormen van de fauteuils moeten vakkundig gestoffeerd worden en al het stof of leer moet onzichtbaar worden vastgezet. Onze collectie bevat een groot aantal verschillende oorfauteuils die in de aanbieding zijn. Zij hebben diverse uitstralingen en verschillen tevens in zithoogte, zitdiepte en hardheid van de zitdiepte.

Een oorfauteuil in uw woonkamer

De oorfauteuil is een klassiek en stijlvol model dat in iedere huiskamer helemaal tot zijn recht komt. Met de armleuningen aan beide kanten en natuurlijk de twee oortjes aan de rugleuning maakt dit meubelstuk een klassieke en landelijke indruk. Een mooie bekleding bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de oorfauteuil. Denkt u voor extra uitstraling ook eens aan een mooie gecapitonneerde rug of een contrast bies. Uw fauteuil maakt u zo tot een ware troon.

Comfortabel en statig

Een oorfauteuil is een hippe fauteuil die past bij de rest van uw interieur. Nieuw en comfortabel, maar met een knipoog naar vroeger. Niet te rechtlijnig en modern dus. Het is misschien wel perfect voor dat plekje bij het raam in uw huis. De oren van de fauteuil zorgen er namelijk voor dat u erg comfortabel zit. Daarnaast ziet deze stoel er nog eens statig uit, zodat u zich de koning te rijk voelt.

Meer weten? Neem contact met ons op ยป

Oorfauteuil aanbieding bij Mijn Eigen Stijl

Bij Mijn Eigen Stijl vindt u altijd een oorfauteuil in de aanbieding die bij uw smaak past. Ingetogen, passend bij de rest van uw meubels of een expressieve fauteuil: elke oorfauteuil is een regelrechte blikvanger met een nostalgisch tintje. Ze zitten ook nog eens comfortabel. Bekijk onze fauteuils en neem contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service