Loveseats

De Loveseats van Mijneigenstijl.eu zijn allemaal 1,5 zits en verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen en veel kleuren. De gecapitonneerde modellen kunnen ook zonder knopen worden geleverd.  Wanneer er siernageltjes zijn aangebracht kunt u hiervoor in de plaats ook  kiezen voor een klein biesje..
Op maat gemaakt:
Bij de Loveseat Auvergne heeft u nog de mogelijkheid tussen brede of smalle armleuningen, een rugkussen met of zonder knopen en een verschillende breedtes in het zitkussen!

La Flotte - € 649,-

Prachtige klassieke loveseat met een los zitkussen en extra lende kussen.
Verkrijgbaar met of zonder knopen in de rug. Afgewerkt met een biesje aan de voorkant of siernageltjes in brons of zilverkleur.

Meer informatie

Model Auvergne - € 729,-

De Loveseat Auvergne is een strak model met een stoere & robuuste uitstraling. Mooi in  combinatie met een bijpassende hocker.

Meer informatie

Model Loveseat Saré - € 699,-

Een echte klassieker, een Engelse oorfauteuil, met een goed zitcomfort en voorzien van een losse hoes en een extra lende kussen.

Meer informatie

Model Loveseat Fontaine - € 749,-

Strakke Stoere Loveseat met een iets diepere zit.
Voorzien van een los zitkussen en een extra lendekussen.
Deze stoel is ook verkrijgbaar als éénzits fauteuil.

Meer informatie

Model Loveseat Millau - € 749,-

Strakke Robuuste Loveseat met een perfect zitcomfort.
Voorzien van een los zit en rug kussen die weer verkrijgbaar zijn in verschillende soorten vullingen. Deze Loveseat kan op maat worden gemaakt. Ook verkrijgbaar als bank en bijpassende hocker verkrijgbaar.

Meer informatie

Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service