Loveseat op maat

Wilt u lekker knus samen voor de openhaard zitten met uw partner of een romantische film kijken? Dan is een loveseat op maat de ideale oplossing. Het is een fauteuil waar u met z’n tweetjes op kunt zitten. Ook voor 1 persoon is het genieten door de ruime zitting. Al met al is het een riante fauteuil om heerlijk in te relaxen.

Loveseat op maat

Een loveseat is een anderhalf zitsbank, dus qua maat zit hij precies tussen een fauteuil en een tweezitter in. Het heeft alles in zich om uw nieuwe favoriete plek in huis te worden. Het zorgt ervoor dat u knus dicht op elkaar kunt zitten als u er samen op zit. Als u dat alleen doet heeft u lekker de ruimte voor uzelf.

Kenmerken van Mijn Eigen Stijl

  • Betaalbare kwaliteit
  • Servicegericht
  • Kennis en ervaring
  • Op maat gemaakt
  • Hoogwaardige meubelen

Onze collectie is gevarieerd en wij staan garant voor zowel hoogwaardige als betaalbare kwaliteit. Wij komen onze klanten graag tegemoet en u bent bij ons dan ook verzekerd van vakmanschap. We letten op alle details en daarmee onderscheiden wij ons. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

De voordelen van een loveseat

Warm, knus en beschermend: dat zijn de kernbegrippen van een loveseat. Houdt u ervan om met z’n tweeën naar een romantische film te kijken? Een loveseat op maat biedt dan de oplossing. Het is eigenlijk een extra brede fauteuil. Hij zit ergens tussen een normale stoel en een 2-zits bank in. Het heeft natuurlijk een loveseat omdat je er samen, dicht tegen elkaar, in kunt zitten.

Meer weten? Neem contact met ons op »

Loveseat op maat van Mijn Eigen Stijl

Wij leveren onze lovesesats rechtstreeks van de fabrikant naar de consument. Er komt dus geen tussenpersoon aan te pas, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. De meubelen blijven uiteraard van uitstekende kwaliteit. Ze worden speciaal voor ons met de hand vervaardigd in Europese topfabrieken. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen, zodat wij u een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. Neem contact met ons op om een loveseat op maat te laten samenstellen.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service