Loveseat kopen

Een loveseat is een fauteuil waar u lekker warm, knus en romantisch met z’n tweeën op kunt zitten. Ook voor 1 persoon is het genieten op een loveseat, door de ruime en royale zitting. Het is een bijzondere toevoeging aan uw interieur. Het ontwerp van de stoel oogt erg aantrekkelijk, zodat uw kamer een zeer uitnodigend uiterlijk krijgt. Daarnaast is het een heerlijke plaats om samen te knuffelen.

Loveseat kopen

De vorm van een loveseat is op zich al stijlvol, maar u kunt er nu zelf nog een schepje bovenop doen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een loveseat op maat te laten maken. U heeft dan de keuze uit de volgende opties:

  • Brede of smalle armleuning
  • Rugkussen met of zonder knopen
  • Verschillende breedtes in het zitkussen

Al onze loveseats zijn 1,5-zits en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen en veel kleuren. De gecapitonneerde modellen kunnen ook zonder knopen worden geleverd.

Het uiterlijk van een loveseat

Een loveseat kopen kan gezien worden als trend van de laatste jaren en wordt ook wel een 1,5-zits genoemd. De loveseat biedt ruim plek voor 1 persoon en is knus voor 2 personen. Hieruit is ook de naam ontstaan. Ze kunnen in principe worden gezien als de brede versie van de fauteuil en hebben vaak een robuust en stoer uiterlijk. Dit staat mooi in vrijwel ieder interieur. Ze zijn voornamelijk verkrijgbaar in stof en worden geleverd in verschillende kleuren.

Meer weten? Neem contact met ons op »

Loveseat kopen bij Mijn Eigen Stijl

Wanneer u een loveseat gaat kopen kunt u daar heerlijk alleen op ontspannen of lekker knus samen met uw partner op zitten. Onze loveseats zijn uitgevoerd in diverse stijlen en kunnen in verscheidene kleuren worden geleverd. Hierdoor vindt u altijd een comfortabele fauteuil voor in uw woning. Combineer een loveseat met een zacht tapijt en bijpassende lamp voor een knusse zithoek. Ook kunt u hem juist voor de televisie plaatsen voor een ideale televisiebank. Bekijk nu onze collectie loveseats en kijk uw ogen uit. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft een loveseat op maat te bespreken.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service