Hoekbank op maat

Onze hoekbanken hebben een mooie uitstraling en passen goed bij de landelijke inrichting. Vaak doet het probleem zich voor dat de standaardmaten van de grote woonwinkels niet in uw woonkamer passen. Hierdoor kunt u vaak uw droombank niet aanschaffen, omdat er simpelweg geen ruimte voor is. Tegenwoordig hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Bij Mijn Eigen Stijl laat u namelijk uw hoekbank op maat maken.

Hoekbank op maat

Met een hoekbank creëert u een ruimtelijk effect. U kunt de ruimte optimaal benutten en er een populaire loungestijl mee creëren in uw eigen huis. Door een hoekbank krijgt uw interieur automatisch een gezellige uitstraling. Het nodigt uit om gezellig met vrienden bij elkaar te zitten of om lekker in je eentje weg te kruipen voor de televisie.

Hoekbank op maat samenstellen

Een hoekbank op maat heeft een geweldige uitstraling en zorgt ervoor dat de ruimte er stijlvol uitziet. Daarnaast is het ook nog eens erg comfortabel. Het is dus niet verwonderlijk dat hoekbanken zo populair zijn. De standaard maatvoering waar veel winkels mee werken is niet altijd toepasbaar in uw huiskamer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw hoekbank volledig op maat samen te stellen.

Verschillende soorten hoekbanken

Bij het samenstellen van een hoekbank op maat is het belangrijk te bedenken waarvoor en hoe de bank gebruikt gaat worden. Wanneer u de hoekbank voornamelijk gaat gebruiken om televisie te liggen kijken, dan adviseren wij u bijvoorbeeld een hoekbank met lage armleuningen.

Meer weten? Neem contact met ons op »

Bekijk onze collectie

Zoekt u een grote of juist kleine hoekbank precies op maat? Wij leveren maatwerk hoekbanken. Bekijk onze collectie bankstellen om een idee van de stijl te krijgen. We hebben keuze uit verschillende kleuren en er is een uitgebreid aanbod in verschillende bankstijlen.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service