Hockers op maat

Voor hockers op maat kunt u zich wenden tot Mijneigenstijl. Wij zijn de specialist. Mijneigenstijl heeft school gemaakt met meubels van hoogstaande kwaliteit die we tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Onze producten zijn stijlvol en tijdloos, ons assortiment wordt geregeld van nieuwe impulsen voorzien. Onze meubels zijn in diverse uitvoeringen en in verschillende stoffen verkrijgbaar. Dat geldt eveneens voor de hocker die we op maat kunnen maken. De collectie van Mijneigenstijl is ruim en gevarieerd. Wij hebben de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor hockers op maat kunt u een beroep doen op Mijneigenstijl. We gaan voor een tevreden klant. Mijneigenstijl is gedreven en toegewijd. We doen er alles aan om onze klanten tegemoet te kunnen komen. Voor hockers op maat kunt u uitwijken naar Mijneigenstijl.

Hockers op maat

We zetten ons vol overgave in om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Met wat u op tafel legt gaan wij aan de slag. Als u op zoek bent naar hockers op maat, denk dan aan Mijneigenstijl. Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen in de branche en slagen er mede daardoor in verrassend en creatief voor de dag te kunnen blijven komen. Daar mikken we op. Voor hockers op maat moet u bij Mijneigenstijl zijn.

Wij luisteren naar u, de klant staat bij ons voorop. Voor hockers op maat kunt u vertrouwen op Mijneigenstijl. Zie hier meer over ons:

Meer weten? Neem contact met ons op »

Als u meer wilt weten over hockers op maat, of over Mijneigenstijl, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service