Fauteuil landelijk

Een fauteuil die landelijk is, is een relaxte stoel die meestal onderdeel uitmaakt van de zithoek in huis. U kunt er lekker genieten van een goed glas wijn of heerlijk bij de openhaard vertoeven. Dankzij de landelijke look geven onze fauteuils een sfeervolle en sierlijke uitstraling en geeft het een prachtige sfeer in huis. Ze zitten erg comfortabel door de ruime zitting en ruimte die u heeft. Ook kunt u er heerlijk in zitten of hangen als u televisie kijkt.

Fauteuil landelijk

In de meeste huishoudens wordt een fauteuil vaak gecombineerd met een bankstel. De fauteuil biedt op deze manier een extra zitplek, maar neemt niet teveel ruimte in beslag. Daarnaast zorgt het voor een speels karakter in de woonkamer, in plaats van bij het gebruik van twee bankstellen. Wij bieden diverse type fauteuils aan die landelijk zijn, zoals de loveseats of de fauteuils voor 1 persoon.

Fauteuils combineren

Onze zitmeubelen zijn op maat te leveren. De fauteuils die landelijk zijn, zijn allemaal verkrijgbaar in een grote variatie aan stoffen en kleuren. Soms kunt u ook bij ons terecht voor fauteuils van leer of kunstleer. Ze zijn erg goed te combineren met de hockers en kussens die allemaal op maat gemaakt kunnen worden.

Kenmerken van onze fauteuils

  • Variatie aan stoffen en kleuren
  • Op maat gemaakt
  • Landelijke uitstraling

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u goed van advies voorzien. Wij helpen u dan ook graag met het kiezen uit alle opties die wij aanbieden. U bepaalt geheel naar eigen wens hoe u de fauteuil vervaardigd wilt hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht u niet precies weten wat u wilt, dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen.

Meer weten? Neem contact met ons op ยป

Fauteuils van Mijn Eigen Stijl

Een fauteuil die landelijk is wordt vaak gekenmerkt door haar klassieke uitstraling, door de stof waarvan hij is gemaakt of door bijvoorbeeld een klassieke poot. Ze zijn geschikt voor ieder interieur: of uw interieur nu modern is of klassiek. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en verschillende materialen. Wilt u een advies voor uw fauteuil? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service