Banken

De banken van Mijneigenstijl zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals
2,5 en 3 zits. Maar ook een 4 en 5 zit  of groter is geen probleem. Daarnaast hebben wij ook hoekbanken, en banken in een -U- vorm. Wilt u een bank op maat gemaakt? Geen probleem. Neem contact op via info@mijneigenstijl.eu of bel ons. Wij doen u dan een voorstel op maat!

Model Castelnou - € 1.099,-

Prachtige bank voorzien van een rand onder het zitkussen.
Deze 3- zitbank is ook te leveren in andere afmetingen en te combineren met een bijpassende hocker, fauteuil of loveseat.  Uiteraard bij Studio Mijneigenstijl.eu ook op maat gemaakt verkrijgbaar!

Meer informatie

Model Chateaux - € 1.099,-

De Chateaux van Mijneigenstijl.eu is een stijlvolle & tijdloze bank. Verkrijgbaar in verschillende dieptes. Bijpassende hockers en fauteuils verkrijgbaar.

Meer informatie

Model Belcastel - € 1.099,-

Stijlvolle bank met gecapitonneerde kussens in de rug en een rand onder de zit kussens. Wordt geleverd met 2 extra sierkussens.

Meer informatie

Model Chateau Chalon - € 1.149,--

De bank Chateau Chalon heeft een klassieke uitstraling. De losse zit en rugkussens, voorzien van een rits, zorgen voor een optimaal zitcomfort.

Meer informatie

Model Roses

Deze prachtige (hoek) bank wordt ongetwijfeld de blikvanger in uw woning. De zit- en rug kussens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bijpassende hockers en fauteuils leverbaar. Deze hoekbank wordt op maat voor u gemaakt. Ook verkrijgbaar met loungegedeelte of in een U-vorm.

Meer informatie

Model Chateau Provence

Hoekbanken maken wij op maat. Een hoekbank van Mijneigenstijl.eu is in alle denkbare afmetingen te verkrijgen. U kunt de bank geheel naar uw eigen wens samenstellen. Deze hoek of – U – bank heeft gecapitonneerde rugkussens en een iets diepere zit!

Meer informatie

Model Loungebank Diez

Loungebanken maken wij op maat. Een loungebank van Mijneigenstijl.eu is in alle denkbare afmetingen te verkrijgen. U kunt de bank geheel naar uw eigen wens samenstellen.

Meer informatie

Model Cordoba - € 1.299,-

Deze stoere driezits bank heeft een uitstekend zitcomfort en kunnen wij voor u op maat maken. Verkrijgbaar als rechte bank, hoekbank en loungebank.

Meer informatie

Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service