Bank op maat

Mijn Eigen Stijl kan diverse maatprojecten voor u realiseren. Wilt u de leuningen van uw bank wat hoger, de zitdiepte wat dieper of de zithoogte wat lager? Dit is allemaal mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw bank op maat wordt gemaakt en dat het bankstel perfect in uw woonkamer past. U kiest zelf wat uw wensen zijn qua maat, kleur en stoffen.

Bank op maat

Onze banken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • 2,5 en 3 zits
  • 4 en 5 zits of groter
  • Hoekbanken
  • Banken in een U-vorm

Als u voor een bank op maat kiest, bepaalt u natuurlijk zelf de maat van uw bank. Ieder bankstel heeft zo haar eigen prachtige look. Om uw bankstel zo goed mogelijk naar uw smaak te maken kunt u bij ons uit verschillende stoffen kiezen. De banken zijn van topkwaliteit en kunnen helemaal naar uw wensen worden aangepast. Zo heeft u bij Mijn Eigen Stijl de keuze uit een groot scala aan verschillende kleuren en stoffen. Wij voorzien u graag van advies wat het beste bij uw interieur past.

Bank op maat van Mijn Eigen Stijl

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u goed van advies voorzien. Wij helpen u dan ook graag met het kiezen uit alle opties die wij aanbieden. U bepaalt geheel naar eigen wens hoe u het bankstel vervaardigd wilt hebben. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht u niet precies weten wat u wilt, dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen.

Hoogwaardige kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen

Wij leveren onze meubelen rechtstreeks van de fabrikant naar de consument. Er komt dus geen tussenpersoon aan te pas, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. De meubelen blijven uiteraard van uitstekende kwaliteit. Ze worden speciaal voor ons met de hand vervaardigd in Europese topfabrieken. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen, zodat wij u een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

Meer weten? Neem contact met ons op ┬╗

Bank op maat door Mijn Eigen Stijl

Bent u geïnteresseerd in een bank op maat die perfect bij uw interieur past? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service