Bank op maat laten maken

Een bank geeft uw interieur een gezellig en ruimtelijke uitstraling. Creëer bijvoorbeeld een hoekbank met een hocker. Al onze banken zijn van hoge kwaliteit en in verschillende opstellingen leverbaar. De mogelijkheden om te combineren zijn onbeperkt. Een bank op maat laten maken kunt u dus gerust overlaten aan Mijn Eigen Stijl.

Bank op maat laten maken

Bent u op zoek naar een comfortabele 2,5-zits bank om uw interieur op te fleuren? Dan bent u bij Mijn Eigen Stijl aan het juiste adres. Bij ons vindt u een prachtige selectie banken van verschillende formaten. Al onze banken zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en opstellingen. Een 2,5-zits bank biedt net wat extra zitruimte ten opzichte van zijn kleinere voorganger. Dit betekent dat er ruim plek is voor 2 personen, en voor wie het niet erg vindt om wat knusser te zitten, biedt de 2,5-zits bank zelfs 3 plekken. Het is de uitkomst voor ieder die geen ruimte heeft voor een 3-zits bank, maar groot over meer zitruimte beschikt dan een 2-zits bank.

3 zits bank

De 3-zits bank is een veel voorkomende model bij de huishoudens in Nederland. Met de talloze mogelijkheden is vrijwel geen enkele 3-zits bank ondenkbaar. Het biedt naast het mooie uiterlijk ook nog een ander belangrijk aspect: comfort.

Een bank met hocker

Veel mensen vinden het lastig om de juiste keuze te maken wat betreft de combinatie van twee banken. Want welke bankstellen passen het beste bij elkaar om zo een mooie zithoek te vormen? Indien u het moeilijk vindt om dat te beslissen kunt u het beste gaan voor de bankcombinaties. U kunt allerlei banken met verschillende lengtes combineren met een hocker.

Meer weten? Neem contact met ons op »

Bank op maat laten maken door Mijn Eigen Stijl

Waarom zou u teveel betalen voor mooi wonen als het ook voordelig kan? Wij bieden u scherpe prijzen, betaalgemak en snelle levertijden. Wanneer u een bank op maat laat maken door Mijn Eigen Stijl kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop. Neem nu contact met ons op om uw bank op maat te laten maken.

MijnEigenStijl.eu

Bronforelstraat 40
7559 HH Hengelo (Ov)

Telefoon: 06-41240268
E-mail: info@mijneigenstijl.eu

ContactformulierMijnEigenStijl.EU
Stoer & SoberSfeervol & TijdloosMaatwerk & Service